Tuesday 16 July 2013

Lennuinfo

Millalgi pidi selle blogi pidamisega algust tegema ning täna tundus selleks ideaalne päev olevat. Miks? Sest lähen ära 10 päeva pärast. Käisin täna USAsaatkonnas viisa intervjuul. Päris pingeline oli seal majas viibida, aga koos teiste võpidega sai kõik vajalik valju naeru ja jutu saatel tehtud :D . Jõudsin ka YFU kontorist läbi hüpata ja veits infi koguda, sain teada täpsema lennuinfo. Lahkun 26. juulil, lendan läbi Frankfurti ehk saan minna USAsse koos oma vahetusõe Helleniga Saksamaalt.


KPV
MARSRUUT
LEND/LAEV
VÄLJUB
SAABUB
26. juuli
Tallinn – Frankfurt
LH885
06:05
07:40
26. juuli
Frankfurt – Washington Dulles
LH416
09:40
12:30
26. juuli
Washington Dulles – Indianapolis
United3726
17:13
18:55


Tegelikult pidin alguses minema alles 21. augustil, aga kuna mul hakkab USAs kool juba 31. juulil, siis tuleb minna varem, et ikka õigel ajal saaks kooliga alustada.
Elama hakkan Indiana maakonna pealinnas Indianapolises. Kesklinnast asub mu maja u 10 kilomeetri kaugusel ja kool asub majast paar kilomeetrit edasi. Hakkan käima Decatur Central High School's, mis on lihtsalt mega suur ja seal on väga palju erinevaid spordiväljakuid.
Elama hakkan koos hostvanemate ning vahetusõpilasega Saksamaalt :)
See lahkumine jõudis kuidagi väga kähku kohale, nüüd ongi jäänud veel viimased hetked pere ja sõprade seltsis, asjade pakkimine ja kingituste ostmine hostperele. Annan endast parima, et kõik kallid inimesed veelkord läbi kallistada, aga tegelikult pole hullu ju ja väga mõtet hüvasti jätmisega üle pingutada, sest ma tulen juba aasta pärast tagasi ja kõik jutud, mis rääkimata jäid, neid saame aasta pärast jätkata ;)

Musid, K.

No comments:

Post a Comment