Monday 29 July 2013

Lahkumine

"How do you just pack up your life and leave?" "You don't, you leave it behind and create a new one."

Viimased kaks nädalat Eestis möödusid liiga kiiresti. Hädavaevu jõudsin kallid inimesed ära kallistada, viimased ostud teha ja kohvri pakkimine jäi küll viimasele minutile nagu alati. Lennukis tuli veel meelde, et must leib ja kama jäid koju :( , õnneks pole miski muu tähtis meelde tulnud, mis oleks koju jäänud.
Hommikul kell 4 sai kohvrid autosse pakitud ja olimegi teel lennujaama. Poolel teel lennujaama oli ainuke mõte, et karjuks kõva häälega "Keerame auto ringi ja sõidame koju tagasi, palun!!" ....
Kui check-in tehtud, hüvasti jäetud ja kohvrid antud, üksi oma lennuki värava poole kõndima hakkasin jõudis kohale kui jube on mõte, et kõik siin on ju veel käega katsuda, aga ma ei näe seda enam aasta aega. Lendamised läksid aga hästi, sain üksi Frankfurdi lennujaamas ilusti hakkama ja lennul Wachingtoni sain palju süüa ja filme vaadata. Viis tundi Wachingtonis möödus Helleniga lobisedes ja varsti olimegi väiksel lennukil, mis sõitis Indianapolise poole. Ärevus aina kasvas ja me mõlemad olime väga närvis, et näha oma hostvanemaid esimest korda. Kodu oli lennujaamast ainult 10 minuti kaugusel.
Maja on kahe korruseline, elame Helleniga ühes rohelist värvi toas ja meil on taga aias bassein ja batuut. Tegelt meil siin üpris ohtlik naabruskond. Esimesel ööl 'läksid' kaks naabrite autot seest põlema ja täna nägime, kuidas ühele autole otsa sõideti ja ära põgeneti..
Peale saabumist sõitsime kohe järgmisel hommikul Kentuckysse Tompkinsville'i, kus toimus perekonna kokkutulek. Üritus kestis paar tundi, saime süüa ja toimus mingi oksjon, kuhu inimesed olid igasugust enda vana asju toonud, et teised seda osta saaksid. Kuna ei viitsin kaks korda päevas neli tundi järjest autoga sõita võtsime hostelis sviidi ja veetsime õhtu basseini ääres. Ilmad on siin tunduvalt soojemad kui Eestis. Ajavahe hakkas vaikselt tunda andma ehk tegime kell 6 õhtul powernapi, mis kestis varahommikuni. Järgmise päeva veetsime veel Kentuckys, käisime Walmartis, külastasime surnuaeda, tegime piknikut ja õhtuks jõudsime koju tagasi.


Hellen Saksamaalt
Kuna juba kolmapäeval algab kool, pidime täna registratuurist läbi minema. Täitsime paar dokumenti, valisime kooli suuna (ained saame valida kolmapäeva hommikul), rääkisime paari õpetajaga juttu ja nägime võimlat, jõusaali ja ujulat. Kuna korvpalli trennid algavad alles oktoobris, siis valisin hetkel omale jalgpalli, mille esimesse trenni saan juba homme minna. Täna käisime ostsime palli ja tossud, samuti sain lõpuks adapteri ja uurisin veidi telefoni võimalusi, pole veel suutnud otsustada, kas kasutada lihtsalt kõnekaarti, internetipaketti või osta iphone.




Kool tundus mega ja kavatsen valida kõige raskemad ained, sest meile öeldi, et kõik õpilased on väga rumalad ja me olema oma euroopa haridusega nende ülikooli tasemel. Spordi võimalused on siin igatahes suurepärased ja ootan huviga, kuidas see kooliaasta olema hakkab.

Muidugi igatsen teid kõiki meeletult! :*

Musid, K.









1 comment:

  1. Nii tore, et sul hästi läheb! Lugedes ei jaksa endam 21.08 ära oodata.. :D

    ReplyDelete