Wednesday 31 July 2013

Esimene koolipäev

Mul hakkas kool juba 31. juulil pihta, Teil seal Eestis veel kuu aega suve nautida, aga ega ma ei kurda :D Esimene jalgpalli trenn oli päev enne kooli algust, mis kestis veidi alla tunni ja toimus kooli jalgpalliväljakul. Pidime ostma trenni jaoks palli, tossud ja kaitsmed, esimesel nädalal aga palli veel ei kasuta, teeme ainult jooksutrenni.
Uus spordivarustus
Polnud terve suve korralikult trenni teinud, niiet peale esimest trenni oli järgmisel hommikul raske voodist tõusta, sest igalt poolt valutas, aga tänane trenn oli täitsa mõnus. Trennid hakkavad esialgu olema iga päev peale tunde, niiet koolipäev kestab kella 8st 17ni.
Ready for soccer
Päev enne koolialgust käisime shoppamas, ei hakanud kohe suurde shoppingkeskusesse minema, vaid läksime tänavale, kus oli palju riidepoode üksteise kõrval. Ei hakanud kohe kõike raha ära raiskama, niiet ostsin omale ühe kleidi, jaki, kaks pluusi ja veidi meigitooteid.




Täna oli siis esimene päev uues koolis, mis asub majast vaid viie minuti autosõidu kaugusel. Esimese asjana läksime täna registratuuri, kus suunati meid ooteruumi teiste õpilastega, kes polnud oma tunniplaani veel saanud. Peale poolt tundi ootamist kutsuti mind ja Hellenit meie kooliosa direktori kabinetti (kool on jaotatud 6 osaks, suunade järgi, minu oma nimi on New Tech) Ajasime direktoriga juttu ja üritasime leida omale sobivad ja huvitavad ained. Minu tunni plaan hakkab siis olema järgmine: keraamika, APC(raskuste tõstmine jõusaalis ja musklite õppimine), füüsika, matemaatika,  20 minutit koduklass( enda suuna õpilastega saab arutada probleeme, küsida abi jne), 30 mintutiline söögivahetund, American studies( 1. tund keelt, 2. ajalugu), office assistant( passin kellegi kontoris, aitan õpetajaid ja juhatajad või teen oma kodutöid) ning jalgpall.
Tänased tunnid olid vaid sissejuhatavad, niiet näen alles homme kui raske olema hakkab ja kui vaja siis on mul paar nädalat aega, et oma aineid ümber vahetada. Vahetunnid on ainult 5 minutit ja koolimaja hiiglaslik, niiet alguses on üpris raske õigeks ajaks oma klassiruumi jõuda, aga siiani on kõik õpilased ja õpetajad olnud väga sõbralikud ja abivalmid ja usun, et varsti harjun nende rahvarohkete koridoridega ära. Lõunasöögi on võimalik kooli kaasa võtta või osta kohapealt, kus on üpris suur valik, samuti on koridoride peal palju toidumasinaid, kust saab snäkke ja juua osta.
Üritan kooliga kohaneda ja uute inimestega tutvuda, seni kuni Teie seal veel suvest viimast võtate. :)

Nautige elu, xoxo K.



2 comments:

  1. Hei ;)
    Kuule tee kodust nii seest kui väljast pilte ja pane üles ;) sammuti kui saad siis võiks ka hostvanematest pilti teha ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See on hea mõte :D vaatan, mis teha annab. ;)

      Delete